Karriär

Omväxlande och kreativt arbete.

Vi erbjuder ett omväxlande och kreativt arbete i stora moderna lokaler i Kungälv. Vi har norra Europas modernaste verkstad och en driven ingenjörstrupp. 

På denna sida listar vi pågående rekryteringar och mellan dessa tar vi självklart emot spontanansökningar.

Spontanansökningar
Är intresserad av arbetet som montör, svetsare eller CNC-operatör?

Kontakta produktionschef: Daniel Kristensson

Är du intresserad av arbete som projektledare, konstruktör, säljare eller produktionsledare?
Kontakta HR-Chef: Sanna Aqvist

FÖRRÅDSANSVARIG / MASKINREPARATÖR SÖKES

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ordningsam och erfaren förrådsansvarig som även har i arbetsuppgift att reparera verkstadens maskiner, allt ifrån fixa kabelbrott i vinkelslipar till att fixa eventuella problem i vår CNC park samt att du skall ansvara för verkstadens manuella fräs och svarv.  Du kommer att ansvara för att förrådsverksamheten fungerar optimalt så att projekten/produktionsarbetare har tillgång till rätt material i rätt tid. Du har möjlighet utveckla och förbättra förrådsverksamheten i vår verkstad. Du kommer att ha i uppgift att planera inventeringar och vid behov köpa in artiklar (verktyg, förbrukningsmaterial, etc.), utföra underhåll på artiklar/verktyg i förrådet samt se till att kvalitetsinstruktioner efterföljs. Du kommer även att ta emot gods och inleverera detta såväl fysiskt i förrådet. Arbetet är förlagt till dagtid måndag-fredag.

Din bakgrund

Tidigare erfarenhet av förrådsarbete alternativt lagerarbete är att föredra men viktigare är att ha erfarenhet av maskiner och hur de funkar samt hur de repareras. Om du tidigare har jobbat med CNC maskiner och /eller svarv och fräsmaskiner är detta en stor fördel. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk/mekanisk bakgrund. God Svenska och Engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Meriterande är att du har truckkort, traverskort och datavana.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, arbetar självständigt och har lätt för att ta egna initiativ till förbättringar. Du brinner för att ge god service gentemot dina kollegor och har lätt för att samarbeta och kommunicera med olika typer av människor. Trivs du dessutom med mycket eget ansvar och är tekniskt lagd har du hittat helt rätt!

 

SVETSARE / MONTÖR SÖKES

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med montering och/eller svetsning av stålkonstruktioner.

Du kommer svetsa svart och eventuellt lite vitt material, läsa ritningar och utifrån det utföra arbetet självgående. Arbetet bedrivs främst i vår egna verkstad. Anställningen är heltid och tillsvidare. Vi är fackligt anslutna till IF Metall.

Kvalifikationer

Krav på relevant svets utbildning samt tidigare erfarenhet av liknade arbete

Giltiga licenser inom MIG/MAG 136/138

Läsa ritningar

B-Körkort

God svenska eller engelska i tal och skrift

Meriterande med erfarenhet i TIG (metod 141) svetsning

Ansökan

Ansökan görs via samtal eller mail till nedanstående:

Produktionschef: Daniel Kristensson

Tel: 076 783 00 66